Kanske har du redan fått tipset om att blanda askorbinsyra med ett bra schampo och vatten för att bleka ditt hår. Kan jag verkligen bleka håret på det viset? Det går men man får bättre effekt med en kemisk blekning än med en askorbinsyra.

askorbat

Använd mindre blekning om du har känsligt hår

Att byta hårfärg alltför ofta sliter på håret det kanske du har märkt. Om du är mitt emellan två hårfärgningar så kan du passa på att fylla på lagret av askorbinsyra genom att KÖPA det.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter absolut inte på håret såsom helt vanliga färgningsmedel gör. Det låter lite galet men det kan vara värt att prova.

Då blir håret grönt

Att få grönt hår är inget vidare. Det kan ha olika förklaringar. Det är inte ovanligt att håret får en grön nyans av klor. Om man bara använder askorbinsyra så har man löst problemet. Det gör så att din naturliga hårfärg återkommer.

C-vitamin har många fördelar

Du kan också behandla andra saker med hjälp av askorbinsyra. Om man äter mat med c-vitamin i så mår man bra.

Vad hjälper c-vitamin mot? Man brukar säga att c-vitamin boostar immunförsvaret.

Det är inte allt.

Vacker hy är något som många drömmer om

Man kan behandla hyn med c-vitamin också. Det enda du behöver göra är att blanda lite askorbinsyra i en bit vatten. Detta gör du innan du lägger på smink. Det här kan ge en fantastisk effekt med välmående hud som utstrålar hälsa.

Du köper det på allt-fraktfritt.se.se) om askorbinsyran skall användas invärtes och utvärtes, även till håret.

Man kan alltså askorbinsyra köpa av flera olika anledningar. Med en lite burk därhemma så får man många olika användningsområden. c vitamin bra för Håret blir rätt färg och hyn håller en bra ton, allt med hjälp av c-vitamin. Denna produkt behövs i alla hem.

Tänk dock på att askorbinsyran ska hålla bra kvalitet. Om den blivit gul är den förstörd. Produkten är inte dyr alls.