Sockret är en bov, det har vi lärt oss på senare år. Ändå är det svårt att undvika sockret. Vanlig mat kryddas med socker och det är svårt att hitta godis som inte är utan det vita giftet. Man kan ju alltid prova sockerfria cola zero.

Andra väljer att äta mer medvetet. Även om det är okej att dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka så kan det vara något som man inte vill göra varje dag. Men då kan ju läsken bli avslagen.

Gör egen cola zero hemma

sockerfri

Sockerfri Cola håller bara någon dag om den köps i butik. Det dröjer inte länge. Den blir inte god att dricka.

Men det problemet slipper du med en läskmaskin. Läsken blir som du tänkt dig. Använd din Sodastream och sedan kan du bunkra upp.

Köp sockerfri sockerdricka eller cola zero så har du läsk när du vill. Då behöver du inte ha dåligt samvete.

De flesta tillverkare använder sötningsmedel idag. allt-fraktfritt.se säljer produkter från Aromhuset.

Perfekt för festen

Ibland så är det inte du själv som har kraven om sockerfri läsk. Många gånger så är det så att du har vänner som av en eller annan anledning inte kommer att röra vid Julmust, Champis och Pommac som du gör själv hemma.

Hemmaläsk är god utan socker. Festen blir en succé med produkter från Aromhuset. Dina gäster kommet att bli förvånade av den goda smaken.

Då är det bra att bunkra upp med smakessens. Du kan välja smaker för bubbelvatten eller för läsk.

När kan jag bjuda på Sockerfri läsk?

Släpp lös kreativiteten via din läskmaskin. Gör smaker som passar för stunden. Testa och experimentera. Du kan testa mineralvattensessensen till middag.

2 droppar är allt du behöver för att få riktigt kraftiga smaker.

När du fått kläm på det kan du experimentera med egna smaker. Men allt kan inte bli perfekt. Julmust och Cola kanske inte är någon höjdare. Läs på innan du börjar blanda.

Det blir inte bra om du har i för mycket koncentrat. sockerfri dryck Genom att göra egen läsk spar du in på onödiga kostnader. Det är lättare än du tror att lyckas. På så vis så har du alltid drycken som du drömmer om.